Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

16 Φεβ 2016

Ένα ακόμη έργο για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της πρόσβασης σε ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Εύβοιας

Τη σύμβαση ενός ακόμη έργου στην ΠΕ Εύβοιας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Πρόκειται για το έργο: Βελτίωση οδού από Διασταύρωση Στροπώνων προς Μετόχι έως Κύμη, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ


Το έργο αφορά στη βελτίωση του τμήματος Μετόχι - Κύμη της υφιστάμενης επαρχιακής οδού Αρτάκη – Στρόπωνες – Κύμη στα όρια του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Το εν λόγω τμήμα είναι μήκους 23 χιλιομέτρων περίπου και συνδέει τους οικισμούς του Μετοχίου, των Αγ. Αποστόλων, του Κούτουρλα, κτλ., με την Κύμη. Πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Συνοπτικά προβλέπονται εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης – ασφάλισης για τη βελτίωση της εν λόγω οδού (άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση οδοστρωμάτων (ζυμώματα), ανακατασκευή οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση σε τμήματα ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, κατασκευή ιρλανδικής διάβασης, καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης (στηθαία ασφαλείας,πινακίδες, διαγράμμιση, κτλ.).

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με έργα απλά αλλά απαραίτητα, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο ασφάλειας και προσβασιμότητας στους δρόμους της Περιφέρειάς μας. Για εμάς μετράει η καθημερινότητα και καταβάλουμε συνεχή προσπάθεια για να καλύψουμε τις ανάγκες που γεννιούνται από αυτή, ειδικά στις πιο ευαίσθητες περιοχές της Περιφέρειάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου