Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

29 Φεβ 2016

Σε μια ακόμη συνεργασία προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο δράσης για την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τις προηγούμενες ημέρες παρελήφθησαν 4000 συσκευασμένες κρέμες από την εταιρεία ΔΕΛΤΑ, οι οποίες διανεμήθηκαν σε κατόχους κάρτας αλληλεγγύης. 
Σήμερα 29 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι της Π.Ε. Εύβοιας παρέλαβαν από τον όμιλο ΣΚΑΪ 3,5 τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας, οι οποίοι θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές των Δήμων Κύμης - Αλιβερίου και Καρύστου, καθώς επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: "Τρέχουμε εντατικά το Κοινωνικό Πακέτο για τη Στερεά, μια πλήρη ατζέντα άμεσων μικρών και μεσοπρόθεσμων στρατηγικών ενεργειών για την υποστήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε την τύχη να μας συνδράμουν ισχυροί και έμπειροι φορείς όπως ο όμιλος ΣΚΑΪ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά ,αλλά και να συνεργαζόμαστε στενά με τους Δήμους της Εύβοιας και την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας που με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο αναλαμβάνουν την επίδοση των τροφίμων στους τελικούς δικαιούχους. Η ανάγκη είναι δυστυχώς μεγάλη και εξίσου πρέπει να είναι η προσπάθειά μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου