Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

21 Φεβ 2016

Συνάντηση Δημάρχου Χαλκίδας με τον Γ.Βασιλακόπουλο, για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων

Θέματα οικονομικά και οργανωτικά, που αφορούν στη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών, από 15 μέχρι 24 Ιουλίου στη Χαλκίδα, συζητήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με τον πρόεδρο της Γ. Βασιλακόπουλο, παρουσία και του γενικού γραμματέα Παν. Τσιγκρώνη.
Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου και συμμετείχαν ακόμη ο τέως Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Αθ. Χριστόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ομοσπονδίας.
Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ήδη από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησαν οι ενέργειες για να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες στα τέσσερα Κλειστά Γυμναστήρια, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι με τη συνεργασία Δήμου και Ομοσπονδίας θα αντιμετωπιστεί το οικονομικό κόστος (χορηγίες) και τέλος όλοι εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι και αυτή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αγώνα μπάσκετ γυναικών Ελλάδας – Ρωσίας, για τα προκριματικά του Eurobasket 2017, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου