Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

1 Φεβ 2016

Επίσκεψη του Κινητού Πολυιατρείου "Ιπποκράτης" στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού

Με ιδιαίτερη χαρά, σήμερα η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Ευσταθίου, επισκέφθηκε τους χώρους της Αιδηψού που δραστηριοποιούνται από το πρωί τα κινητά πολυϊατρεία του εθελοντικού οργανισμού το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», υποδεχόμενη έτσι επισήμως την πολύτιμη αυτή κοινωνική προσφορά. 

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη (1 και 2/2/2016) το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται στα Σχολεία της Αιδηψού, ενώ την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (3,4 και 5/2/2016) στα Σχολεία της Ιστιαίας. Εκεί κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, οι εθελοντές ιατροί και οδοντίατροι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές. Στον προληπτικό ιατρικό - οδοντιατρικό έλεγχο, υποβάλλονται τα παιδιά, που συνοδεύονται από γονείς, κηδεμόνες ή εκπαιδευτικούς και έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο σχετικό έντυπο συγκατάθεσης.

Η δραστηριοποίηση «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή μας, γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιστιαίας-Αιδηψού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. 
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ευχαριστεί όλους τους παράγοντες αυτής της ευεργετικής για την Τοπική Κοινωνία προσφοράς. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το προσωπικό του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (Κοινωνική λειτουργοί, νοσηλεύτριες , οικογενειακοί βοηθοί), την πρόεδρο της ΔΗΚΕΙΑ, ιατρό κα. Λουκατζίκου, το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και τα σχολεία, που φιλοξενούν το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».
Τέλος ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ευχαριστεί θερμότατα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, υποκλινόμενος στο ανεκτίμητο Ανθρωπιστικό Έργο το οποίο επιτελεί, παραμερίζοντας κάθε σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια, που χαρακτηρίζουν την γκρίζα σημερινή πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου