Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

5 Φεβ 2016

Κοπή πίτας και 4η συνάντηση μελών Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας

Σήμερα, Παρασκευή 05/02/2016, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας, στα γραφεία της Δομής. Παράλληλα με την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε και η 4η συνάντηση των μελών. 

Παλιά και νέα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να προτείνουν τις ιδέες τους για την καλύτερη λειτουργία της Δομής. Ακόμη, ενημερώθηκαν για τις μελλοντικές δράσεις της Τράπεζας Χρόνου αλλά δόθηκε και η ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις πιο πρόσφατες αγγελίες προσφοράς και ζήτησης υπηρεσιών και προϊόντων..
Ευχαριστούμε θερμά το καφεκοπτείο της κυρίας Καλαθέρη Μαρίας για την ευγενική προσφορά σε 2 καλάθια με προϊόντα του καταστήματος, τα οποία δόθηκαν ως δώρο στους δύο τυχερούς του φλουριού. Επίσης, ευχαριστούμε την κυρία Μωραϊτη Μαρία, μέλος της Τράπεζας Χρόνου, η οποία θέλησε να προσφέρει και αυτή με τη σειρά της ως δώρο, υπηρεσίες κομμωτικής και την εταιρία B-Fresh για τους χυμούς που δόθηκαν στους δύο τυχερούς
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το ζαχαροπλαστείο Flamingo για τη νόστιμη βασιλόπιτα που μας προσέφερε, για ακόμα μία χρονιά! 
 Τράπεζα Χρόνου Χαλκίδας
Τηλ: 22210-62965
Site: sinergia.ergkev.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου