Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

8 Ιαν 2016

Επίσκεψη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας στην Κάρυστο

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ευβοίας κ.κ. Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κάρυστο στις 07/01/2016, στο πλαίσιο των επαφών τους με τους πολίτες του νομού και της προσπάθειας αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Τους Βουλευτές συνόδευαν ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Παππάς και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σοφία Τσολάκη.
Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο και Δημοτικούς Συμβούλους, εξετάστηκαν προβλήματα της περιοχής. Μεταξύ άλλων τέθηκε το πολύ σημαντικό ζήτημα της αποπεράτωσης του ήδη δημοπρατημένου έργου του οδικού άξονα Πόρτο-Λάφια-Μυλοπόταμος. Συμφωνήθηκε δε, να υπάρχει τακτική επαφή και συνεργασία για την καλύτερη προώθηση θεμάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καρύστου και υπήρξε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αναστάσιο Μίχα και εργαζομένους όπου διαπιστώθηκε η ικανοποιητική λειτουργία του νοσοκομείου, κυρίως χάρις στην δημιουργική συνεργασία μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων. Επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του ιδρύματος με νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και η επίλυση του θέματος των διακομιδών (ΕΚΑΒ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου