Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

28 Ιαν 2016

Κλειστά τα καταστήματα της Χαλκίδας 4 Φεβρουαρίου - Συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση

Την Τρίτη 26/1 το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου συζήτησε το θέμα της συμμετοχής μας στην κινητοποίηση της ΕΣΕΕ αλλά και όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. Σεβόμαστε, ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, μην έχοντας περιθώρια να χαθεί έστω και μίας ημέρας είσπραξη και παράλληλα πιέζεται από τα καταστήματα των πολυεθνικών που βρίσκονται στην πόλη μας. 

Ωστόσο, κρίνουμε ότι και εμείς πρέπει να δώσουμε το μήνυμα, ότι είμαστε αντίθετοι στη λαίλαπα που έρχεται,ζητώντας μια μόνιμη και βιώσιμη λύση για το ταμείο μας. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο κλείσιμο των καταστημάτων μας την Πέμπτη το πρωί και στη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο, που θα γίνει στην Αθήνα. 
Όσοι επιθυμούν να έρθουν και στο συλλαλητήριο, παρακαλούμε, όπως το δηλώσουν τηλεφωνικώς (τηλ. Συλλόγου, 2221020029) έως τη Δευτέρα 1/2/16 και ώρα 14:00, για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον αριθμό των λεωφορείων που θα χρειαστούμε. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Βούρκο στις 9:00.

Για το Δ.Σ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου