Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

21 Ιαν 2016

Πρόσκληση Συμμετοχής στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών EXPO FOOD 2016

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων θα συμμετάσχει - σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών EXPO FOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO (στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) 19-21 Μαρτίου 2016.  


Η FOOD EXPO, αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 1000 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και να αποτελέσει ένα εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη !

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης του τοπικού εμπορίου Τροφίμων & Ποτών και προώθησης των Ευβοϊκών Προϊόντων στις αγορές, καλεί όσες επιχειρήσεις του κλάδου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν - παρουσία εκπρόσωπου τους - με το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο Επιμελητηριακό portal : www.eviachamber.gr. και να την στείλουν στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως 28.1.2016 και ώρα 12.00 το αργότερο, (στο Fax: 22210 80918 ή στα E-mail : epimevia@hol.gr, info@eviachamber.gr.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου