Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

14 Δεκ 2015

Χριστουγεννιάτικη ανακύκλωση στο Βασιλικό!!!

 Ένα ιδιαίτερης σημασίας χριστουγεννιάτικο δέντρο, από ανακυκλώσιμα υλικά, στόλισαν οι μαθητές του Α' Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στον χώρο του σχολείου.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δασκάλων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, την εβδομάδα που πέρασε, πραγματοποίησαν ενημερωτική διδασκαλία και βοήθησαν τους μαθητές στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, τα οποία παρουσιάστηκαν στο bazaar που εγκαινιάστηκε στην εκδήλωση της Κυριακής.
Στα εγκαίνια παρευρέθη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου (στολισμένο με ανακυκλώσιμα στολίδια), μίλησε στα παιδιά για την αξία της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος, εξήρε τις προσπάθειες των μικρών μαθητών και συνεχάρη εκπαιδευτικούς και γονείς για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους. 
Οι μαθητές δώρισαν στον Δήμαρχο ένα μικρό συμβολικό χριστουγεννιάτικο δεντράκι. 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίων Α. Τριανταφύλλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Γιογιός και Κ. Μπαρούτας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού Γ. Κιούσης και η σύμβουλος της Δημ. Κοιν. Βασιλικού Κλεοπάτρα Τριανταφύλλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου