Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

23 Δεκ 2015

Σίτιση απόρων μαθητών

 Η Σχολική Επιτροπή Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρεία "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ - ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ" , η οποία με ευαισθησία και αμεσότητα έδωσε λύση στο σημαντικό πρόβλημα της σίτισης των μαθητών, που δυστυχώς οι οικογένειες τους είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και αδυνατούν να ανταποκριθούν σε αυτή την καθημερινή δαπάνη.

 Συγκεκριμένα αναλαμβάνει , μέσα σε αυτή την τραγική για όλους μας κοινωνική και οικονομική συγκυρία σε καθημερινή βάση , από την Δευτέρα 11/01/2016 μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς την ΔΩΡΕΑΝ σίτιση 276 μαθητών ,αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των μαθητών που ξεχωριστά η κάθε μια σχολική μονάδα Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης μας έχει υποδείξει.
 Παράλληλα αναλαμβάνει την καθημερινή σίτιση και των 48 μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου.
 Πρόκειται για προϊόντα που καθημερινά θα παραλαμβάνονται φρέσκα ,τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις της ασφαλούς μεταφοράς τροφίμων.
 Η συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων και τους συλλόγους γονέων κ κηδεμόνων , είναι απαραίτητη ώστε τα τρόφιμα να φτάνουν στους δικαιούχους μαθητές ,αφού πρώτα έχει εξασφαλιστεί η τήρηση της ανωνυμίας τους για ευνόητους λόγους.
 Εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, της εκπαιδευτικής κοινότητας ,των γονέων και των συμπολιτών μας ο Δήμος Χαλκιδέων εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες στην εταιρεία "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ - ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ" καθώς και προσωπικά στον κ . Ανέστη Αλιμπινίση, ευχόμενοι σύντομα να βρεθούν μιμητές της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου