Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

3 Σεπ 2015

Μπάμπης Καράβας: 3η μέρα του Σεπτέμβρη του 1974-Νέα Πορεία προς τον Λαό!!

Την 3η μέρα του Σεπτέμβρη του 1974, ο Ανδρέας Παπανδρέου, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Το τρίπτυχο της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ «Εθνική Ανεξαρτησία –Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση», αποτελούσε την κωδικοποίηση των διαχρονικών διεκδικήσεων του ελληνικού λαού και των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων.

Σε όλη αυτή την ιστορική διαδρομή των 41 ετών , χιλιάδες πολίτες κατέθεσαν την προσφορά τους στον αγώνα για να γίνουν πράξη οι ελπίδες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ για το λαό και τον τόπο.


Σήμερα το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή. Με νέα ηγεσία ,νέο πολιτικό λόγο και νέο ήθος το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και δίνει ακόμα μια μάχη. Μια μάχη για την χώρα, μια μάχη για την παράταξη μια μάχη για την νέα γενιά της πατρίδας μας.

-Τώρα πια που οι αυταπάτες του δήθεν άλλου δρόμου τελείωσαν... 
-Τώρα πια που το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο -Αντιμνημόνιο που δίχασε και δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία αποτελεί πια παρελθόν 
-Τώρα που το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του Κυρίου Τσίπρα βρίσκεται στο ίδιο ράφι του Λαϊκισμού παρέα με τα ΖΑΠΕΙΑ της ΝΔ 
-Τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ τράπηκε σε φυγή φοβούμενη το πολιτικό κόστος από τα δυσβάστακτα μέτρα του τρίτου και πιο σκληρού μνημονίου της πρώτης φοράς Αριστεράς 
-Τώρα είναι Ξανά η Ώρα του ΠΑΣΟΚ και της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
-Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή δίνοντας τα χέρια με τους προοδευτικούς πολίτες..

Καλώ όλους τους συντρόφους μου σε μια νέα πορεία προς τον λαό.
Σε μια νέα πορεία που θα έχουμε για συντροφιά μας τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες των εμβληματικών προσωπικοτήτων της παράταξης μας όπως του Ανδρέα Παπανδρέου, της Μελίνας Μερκούρη και του Γιώργου Γεννηματά.
Να πάμε σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά πόρτα πόρτα ...και να δώσουμε την μάχη μας δυνατά και με το κεφάλι ψηλά..

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς..Όλοι Μαζί Μπορούμε!!Όλοι Μαζί μπορούμε να καταστήσουμε το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Συμπαράταξη τον τρίτο εναλλακτικό που θα καταφέρει να ενώσει όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες.

Καλό μας Αγώνα Σύντροφοι …

Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Καραβας Μπάμπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου