Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: oneiropagida2012@gmail.com

28 Απρ 2014

Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού "Συμπολιτεία" του υποψήφιου Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Θ.Μπουραντά

Ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, που εγγυάται το αποτέλεσμα της Νίκης στις Δημοτικές εκλογές στις 28 Μαΐου, κατέθεσε την Κυριακή το βράδυ, ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς. 
 Στον συνδυασμό συμμετέχουν Δημότες με έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά, με εμπειρία, επιστημονική και επαγγελματική γνώση, καθώς και εκπρόσωποι της νέας γενιάς.

 Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, με την υποψηφιότητα του Θανάση Μπουραντά, που ενέπνευσε τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, οδηγώντας τους στην συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας, για ένα Δήμο στην υπηρεσία του Δημότη, με Δημοκρατική λειτουργία, όραμα για το μέλλον, με σχέδιο για την ανάπτυξη και τις υποδομές.
 Ο αγώνας για την μεγάλη ανατροπή ξεκίνησε. Το αποτέλεσμα του θα είναι το προϊόν της βούλησης των Δημοτών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, για ένα Δήμο που θα υπηρετεί και θα σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου